Szakértői tevékenység

Tanácsadás

Környezetvédelmi és környezetvédelemmel kapcsolatos szakmai és jogi kérdésekben tanácsadás, különösen a engedélyeztetés, engedélyezés során.

Környezetvédelmi audit

A környezetvédelmi auditálás rendszeresen végzett, szisztematikus felépítésű, transzparens, dokumentált és objektív értékelést biztosító környezetvédelmi teljesítményértékelés.

A környezetvédelmi audit célja, hogy megállapítsa az adott vállalkozás tevékenységének környezeti hatásait, segítsen az eltéréseket feltárni, ezáltal a megfelelő javító intézkedéseket el lehessen végezni, biztosítva a működőképesség hatékonyságát.

Engedélyeztetés

Igény esetén teljeskörű segítséget nyújtunk a környezetvédelmi engedélyeztetés előkészítése, az engedélyeztetési dokumentációk elkészítése és az engedélyeztetés folyamata során.

Hulladékgazdálkodási engedélyek összeállításában több mint egy évtizedes gyakorlattal állunk rendelkezésre, legyen szó szállítási, kezelési, hasznosítási vagy kereskedelmi, közvetítői tevékenységről.

Tervezés

Hulladékgazdálkodási létesítmények méretezése, tervezése.

Technológiai tervezés, beruházási és üzemeltetési költség optimalizálás a megrendelői igényeknek megfelelően.

Hatósági jelentések

Éves, illetve szükség esetén negyedéves környezetvédelmi bevallások, adatszolgáltatások elkészítése, adatlapok kitöltése a környezetvédelmi hatóság felé a hulladékgazdálkodás, a levegőtisztaság-védelem és a vízminőség védelem területén.

Nyilvántartás

Hulladékgazdálkodási nyilvántartási rendszer kidolgozása, működtetése.

 

A szakértői jogosultság itt érhető el.